Ağaçkakan’ın yeni teklisi Kesin Şamatayı yayında!

Comments (0) Albüm, Bizim Sahneler

I’mpty ile Ağaçkakan’ın yollarını yeniden kesiştiren Kesin Şamatayı; elektronik sound’un kısım kısım yükseldiği ve bu irtifa artışlarına da buraların nefeslilerinin eşlik ettiği bir uçuş deneyimine dönüşüyor. Ağaçkakan’ın pek çok projede farklı altyapılarla çalıştığını görmüştük, Kesin Şamatayı da koleksiyonu geliştiren yeni bir şarkı oldu.

Kesin Şamatayı; iddialı, buyurgan bir şarkı ismi. Yine de ismine aldanmayın, bu emir size değil ama ne yaptığınızın farkındayım diyor Ağaçkakan. Ne ben yapacağımı yaptım, ne siz yapılması gerekeni yaptınız. Ee bir de “Göklerden gelen kararnamelerin” bu şamataya şekil vermek veya onu sınırlamak üzere sık frekansla dürtüp durması. Şamata içre temaşa.

Kafasını bir an klozetten çıkaran adamın nefeslenip bu sefer kendi isteğiyle klozetin içine girmesi(Trainspotting?) gibi, Ağaçkakan da dahil olduğumuz şeye hak ettiklerini söyleyip bu izlenceye geri dönüyor –yine.

“Evvela bıçak bilir böyle kanamayı” diyor Ağaçkakan. Balta sapının ağaçtan olması paradoks değildir. Çünkü gören görülmüş, duyan aynı zamanda duyulmuştur da.

Şarkıyı dinleyebileceğiniz diğer platformlar için:

https://sonymusicturkey.lnk.to/KesinSamatayi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir