13 Yıllık Tool Hasretinde Sona Geliyoruz: Invincible ve Descending

Comments (0) Genel

13 Yıldan bu yana biz fanileri bekletmekte hiç bir sıkıntı görmeyen Tool, en sonunda önümüzdeki gün/ay/yıllarda! yayınlanacak yeni albümden  Descending ve Invincible adlı iki şarkıyı geçtiğimiz günlerdeki Amerika turnesinde çaldı. Descending geçtiğimiz konserlerde enstrümental olarak çalınan bir şarkıydı, ancak bu kayıtlarda şarkılar sözleriyle birlikte performe edildi. 12 dakikalık gümbür gümbür bir progresif bir rock şarkısı.

 

Diğer şarkı ise Invincible. Bu şarkıyı da bir şehir efsanesi olarak farklı konserlerde duyulduğu iddia edilen ve bir reddit yorumuna göre de şarkının konser kayıdından çok daha uzun olduğu belirltilen Invincible’a ait. Bu şarkının mevcut youtube kayıtları çok iyi olmasa da, yine de Tool’un nerede bırakmıştık biz bu işi tadında, 10.000 days albümünün sound’unu andırdığını belirtmemiz gerek.

Bu iki şarkıyla bizleri 13 yıl sonunda biz fanileri mutlu eden Tool grubuna buradan teşekkürlerimizi sunuyor, önümüzdeki maçlarda da şu albümü artık yayınlayın diyoruz: Yeeeeter Maynard James Keenan Yeteeerrrr!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir