Hayırlı Cumalar // 13.09.2019

Comments (0) Genel, Hayırlı Cumalar

Bu hafta protest bir albüm/parça göremesek de istediğimizi aldığımızı düşünüyorum sayın seyirciler. Ayrıca en çok “eleştirdiğimiz” hafta olabilir. “Çok iyi be!” de demedik ama yine de üretimden mutluyuz/umutluyuz.

 Patron – Benden Bu Kadar: 

Saf üretim! Patron ve PMC hakkında bu sözü rahatlıkla kullanabiliriz. Bu sene çıkan albümlerin yanında ara ara yayımladığı single’larla da beğenildi ve bence bu da beğenilecek parçalardan biri. En önemlisi de Patron’un bir standart yakalaması.

 Furkan Karakılıç – Fuego (Albüm): 

Ben Fero‘nun albümünü dinlerken, “Yalnız sözler tamam da, altyapısı da çok iyi abi adamın” dediyseniz bu albüm tam size göre. Ben Fero parçalarının altyapıları Karakılıç’a ait. Piyasada beklentinin büyük olduğu işlerden Producer albümüne, KOKSVL, Maho G, Khontkar, Ati242, Tankurt Manas ve Metth gibi isimler eşlik ediyor.

 Sayedar ft. Önder Şahin – Gölge Boksu (Albüm): 

Türkçe Rap’te basit ama güzel beat, albüm konusu ve lirik kalitesi arıyorsan, bir de piyasadan kaçma gibi bir düşünceniz varsa bugünkü menümüzden bu albümü tavsiye ederiz.

 

 Redman – Black Man in America: 

Yukarıda Patron için “standart sağlandı” dedim ama Redman için hangi kelimeyi kullanabilirim bilmiyorum. Kalite hiç düşmüyor.

 Snoop Dogg ft. Migos – My Family: 

Addams Family filminin soundtrack’lerinden bir tanesi. Bir film müziği ne kadar normal olabilirse, öyle!

 French Montana ft. Gunns- Suicide Boys: 

Son 3 senede French Montana şarkısı dinlediyseniz bunu da dinlemişsinizdir. Çünkü sadece sözler farklı.

 Wiz Khalifa – Neighbors 

Khalifa yükseliş aradığı ve eski formundan uzak olduğu bir dönemde bence. Sadece Youtube’da yayımlanan bu parçanın amacını çözmek de güç. 3 gün arayla parça çıkarıyor.

 Joyner Lucas – ADHD: 

Joyner Lucas‘ın yükseldiği nokta çok şaşırtıcı. Son dönemde kötü parça dinletmedi, bir de bunu trap sound’la yaptı. Yine başarılı bir iş. Listeme aldım.

 A Boogie wit da Hoodie-Mood Swings: 

Traplord böyle olmalı işte. Bence yani.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir