Deniz Taşar’ın “Onu Ona Ona Onu” Klibinin Lansmanı Yapıldı!

Comments (0) Albüm, Bizim Sahneler, Genel, Güncel, Konser, Kritikler, Röportajlar

5 Nisan’da Deniz TaşarOnu Ona Ona Onu‘ adlı yeni teklisini paylaştı dünyayla. Tuşlu ve synthlerde Adem Gülşen, bas gitarda Şentürk Öztaş ve davulda Ekin Cengizkan yer alıyor. Nefeslilerde ise Şenova Ülker, Halil İbrahim Işık, Taşkın Akarsu ve Ertan Şahin eşlik etmiş.

18 Nisan Perşembe günü, yani dün ise klibin lansmanı yapıldı Bant Mag. Havuz / Bina’da. Deniz’i birkaç dakikalığına sevgi kalabalığından kenara çekip bir iki cümle almak istedim 4:otuzüç için. Kısa ama çok sevimli bir sohbetimiz oldu.

Çok uzun bir süreç sonucu hayata getirilen bir parça olduğunu söyledi Deniz Onu Ona Ona Onu için.

“Yolculuk gibi oldu tüm bu süreç. Klipte de onu tekrar etmeye çalıştık. Ekim’de başlamışız buluşmalara, Mart’a kadar sürdü. Mevsimler değişiyor arka planda, bitkiler değişiyor. O aslında biraz da benim iç dünyamın değişimini yansıtıyor.”

Ve bir senelik bir emek sonucunda çıkıyor tekli ortaya. Aylarca uğraşmış bu klip için yönetmen Melih Kun.

Klipte kullanılan resimler babasına aitmiş. Duvardaki çizim ise Deniz’in.

“Babamla özel bir sergimiz olsun istiyordum hep. Onu ölümsüzleştirmiş, gerçekleştirmiş olduk. O sebeple çok özel benim için.”

Yeni albüm kayıtlarına yazın başlamayı planlıyorlarmış, olabilecek her türlü aksamayı da göz önünde bulundurarak. 2019 bitmeden, kışa doğru da albümü paylaşmayı umuyormuş Deniz. Bestelerin hepsi orijinal, bazıları Deniz’e özel, bazıları da kolektif şekilde ortaya çıkmış olacakmış. O çok boyutluluktan da çok keyif aldığını belirtiyor kalabalık çalışmalar gerçekleştirerek.

“Bu parça gibi uzun hikayeli parçalar da var; daha kısa, başka taraflarımı gösterdiğim, enerjik parçalar da. Değişik vokaller denemek istiyorum, enstrümantal parçalar olacak. Çok da vokal albümü gibi olmayacak. Kendi alanımda bir eser çıksın istiyorum ortaya.”

Kapanma süreci bekliyormuş şimdi Deniz’i. Bir süre konser açısından rahat görünüyor, sonraki sezona ise tam gaz başlamayı hedefliyor. Onu Ona Ona Onu’yu çalmanın iddialı olduğunu belirtiyor fakat hayalinde kalabalık bir ekiple büyük bir konser vermek olduğunu söylüyor. Sonrası belirsiz.

Bu akşam Yeldeğirmeni Sanat’ta çok farklı bir repertuvar ve ekiple konseri var. Saksafonda Engin Recepoğulları, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu ve basta Ozan Musluoğlu ile. İlk defa Yeldeğirmeni’nde konseri olacak. Sonrası için şimdilik konser görünmüyor. İlgililerine duyrulur!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir