Hayırlı Cumalar // 02.08.19

Comments (0) Genel, Hayırlı Cumalar

Rap camiası için Cuma günleri kutsal günlerden sayılır. Cuma günleri genellikle yeni parçalar piyasaya sürülür. “Hayırlı Cumalar” adlı yeni bölümümüzde her Cuma yayınlanan yeni rap parçalarını sizlerle paylaşacağız. Bu vesileyle, hepiniz hayırlı bir Cuma geçirmeniz dileğiyle…

 FARAZI ft. Kamufle – Aklım 

Yeni albüm hazırlığında olan Kamufle, Türkiye’nin en iyi beatmaker’larından Farazi ile birlikte yaptığı “Aklım” parçasını yayımladı, bu, albüm öncesi single’lardan biri.

   Killa Hakan – Fight Kulüp (Albüm) ft. Ayben, Eko Fresh, Summer Cem, Ayaz Kapli, Eypio, Ceza, Ben Fero.  

Killa Hakan‘ın çok konuşulan “Fight Kulüp” şarkısından ismini alan 15 şarkılık albümü yayımlandı. Albüme Türkçe rap dünyasından birçok tanıdık isim eşlik ediyor.

   Ghostface Killah – Party Over Here: 

Ghostface Killah dinleyicilerini “doyurmayı” sürdürüyor. Bu sene çıkardığı albümün ardından şimdi de “Party Over Here” ile karşımızda.

   Sokrat St-  Sağım solum belli olmaz: 

Kendi ve gençlerin düşündüklerini şarkılarına iyi yansıtan rapçilerden Sokrat, “Somurtan Adam” teklisinin ardından bir parça ile daha karşımızda.

   Şehinşah – Çocuk: 

Karma Company isimli yeni bir müzik oluşumunu yakın zamanda duyuracak olan Şehinşah, öncesinde sürpriz şarkılar yayımlamaya devam ediyor. Şah, bu kez de AlamutHaremeyn isimli Youtube kanalından, Ozoyoo’nun beat’ini yaptığı bir parça yayımladı.

 

   Yungblud – Hope for underrated youth: 

Rock sound ile rap’i birleştiren yeni nesil isimlerden Yungblud bir tekli daha yayımladı. Yükselen grafiğini sürdüren Yungblud’ın ismini sadece hip-hop dünyasında değil, tüm müzik dünyasında daha sık duyabiliriz.

 Ekstralar 

 Black Milk – DIVE 

 Kur-Shakur 

 Lil Durk-Love Songs 4 the streets 2 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir