George Ezra & Friends

Comments (0) Genel, Hafta Sonu, Serbest Bölge

George Ezra & Friends

Sunucu: George Ezra

Episode 3: Hannah Reid, London Grammar

Podcast kültürü dünyada epeyce eski kabul edilmesine rağmen Türkiye’de son yıllarda popülerleşti. Bunda eski radyo kültürüne özlemin ve açtığımız her frekansın bize aynı müziği ve reklamları sunmasının etkisi elbette büyük. Hoparlörün öbür ucundaki mikrofondan başlayan ve zamanın nasıl geçtiğini fark ettirmeyen muhabbeti özlüyor galiba insanlar. Her Cumartesi radarımıza takılan, dinlemekten keyif aldığımız kültür, sanat ve müzik podcastlerini sizinle paylaşıyoruz.

İngiltere’nin genç gurur kaynaklarından şarkı sözü yazarı ve müzisyen George Ezra, George Ezra & Friends podcast serisinde ilham aldığı ustalarını ve dostlarını mikrofon başında ağırlıyor. Programın bu zamana kadarki konukları arasında Nile Rodgers, Elton John, Ed Sheeran, Royal Blood’dan Ben Thatcher gibi isimler de var. Biz bu hafta London Grammar’dan tanıdığımız, sesiyle her seferinde dinleyicisini büyülemeyi başaran güzel kızımız Hannah Reid’in konuk olduğu bölümü sizler için seçtik.

Bölümün büyük kısmında George Ezra ve Hannah Reid’in şarkı yazım süreçlerine kulak veriyoruz. Zaman zaman iki sanatçının da pop kültürüne olan yakın ilgileri, hatta ortak ünlü dostlarını tatlılıkla çekiştirmeleri de keyfimize keyif katıyor. Bunların yanı sıra Hannah Reid’in ses tellerini koruma ve sahne öncesi yeme içme alışkanlıkları üzerine naçizane tavsiyelerini de duymak mümkün. Her bölümde bir başka harika konuğa kendi alanlarında sorular yönelten George Ezra’nın bu işe gerçekten meraktan ve paylaşıma verdiği değerden dolayı başladığı çok açık. Hannah Reid’in de bütün samimiyetiyle öngörünün çok da mümkün olmadığı endüstride yaşadığı yükselme ve alçalmaları paylaşıyor olması bölümü güzelleştiren önemli bir detay.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir